18.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Στην Αστυνομία καταθέτει ΤΩΡΑ ο Φαίδωνας Φαίδωνος

Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας κατευθύνεται για να καταθέσει αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive τα θέματα για τα οποία θα δώσει πληροφορίες ο Δήμαρχος Πάφου είναι πολλά, μεταξύ αυτών και η διαφθορά στην Εθνική Φρουρά, για την οποία το πολιτικό σκηνικό “έχει πάρει φωτιά”.

Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στο Ράδιο Πρώτο ότι τέσσερις πολιτικοί των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ έλαβαν το 1999, αποκάλυψε, προμήθειες για την απόκτηση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων TOR M1, σε αντάλλαγμα, αφού δεν κατέληξαν οι πύραυλοι S 300 στην Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως είπε ο ίδιος, από το αεροδρόμιο Πάφου οι τέσσερις πολιτικοί μετέβησαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Ελβετία, είπε, όταν αγοράστηκαν οι πύραυλοι TOR M1, και ο καθένας πήρε από ένα βιβλιάριο καταθέσεων, αφού το βράδυ είχαν επενδύσει στο καζίνο 540 χιλιάδες ευρώ όλοι μαζί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απόψε ο κ. Φαίδωνος θα καταθέσει στοιχεία για δύο από τα θέματα για τα οποία έχει πληροφόρηση, με την διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο ώρες, χωρίς να προσδιορίζεται ακόμα το ακριβές περιεχόμενο των στοιχείων.

Πηγή: sigmalive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ