24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Σε γειτονιά των Celebrity μετατρέπεται ο Άγιος Γεώργιος Πέγειας- Άλλοι 5 ακολουθούν την Σακίρα

Σε τουριστικό θέρετρο λάμψης και θεάματος μετατρέπεται σιγά σιγά το Cap St Georges στην Πέγεια αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com εκτός από την διεθνούς φήμης Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα στην ίδια ανάπτυξη της εταιρείας KORANTINA HOMES φαίνεται να αγόρασαν σπίτι άλλα 5-6 άτομα του διεθνούς jet set.

Ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, supermodels και ηθοποιοί με συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων στρέφουν πλέον τα βλέμματά τους στην Πάφο και συγκεκριμένα στο βραβευμένο project της εταιρείας το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονα γυμναστήρια, σάουνες, υδρομασάζ καθώς και χώρους σπα και ευεξίας.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, παιδότοπους, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για ποδηλασία, για ιππασία, watersports και yoga.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δίπλα ακριβώς από το resort, είναι υπο ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5* αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα 8 εστιατόρια, bars, bowling, spa και waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

Να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή έπαυλη της συζύγου του διεθνούς Ισπανού ποδοσφαιριστή της Μπαρτζελόνα, Ζεράρ Πικέ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα, wine cellar, hot tub και πολλές άλλες ανέσεις για τους ένοικους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσόγειου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ