13.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Και φέτος με δόσεις τα τέλη κοινοτικών υπηρεσιών στην Κισσόνεργα!

Εφαρμόζεται για τρίτη χρονιά το επιτυχημένο μέτρο πληρωμής των τελών.

 Στην τελευταία του συνεδρία το Κ.Σ Κισσονεργας αποφάσισε να εφαρμόσει και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, την πολιτική του για πιο γρήγορη έκδοση των τιμολογίων για τα τέλη κοινοτικών υπηρεσιών και τέλη καθαριότητας, και να δέχεται πληρωμή με δόσεις ούτως ώστε να διευκολυνθούν οι δημότες της Κισσονεργα. 

Ο φορολογικός κατάλογος έχει ήδη εγκριθεί από το Κ.Σ. και οι ειδοποιήσεις έχουν αποσταλεί τέσσερεις τουλάχιστον μήνες πιο γρήγορα από αυτό που ορίζει η νομοθεσία.

Με αυτόν το τρόπο διευκολύνονται οι δημότες της Κισσόνεργας αφού τους δίνεται αρκετός χρόνος  για να προχωρήσουν στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους, ενώ επιπρόσθετα τους παρέχεται και η επιλογή και η δυνατότητα να πληρώσουν με δόσεις.  

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτό είναι ένα σημαντικό μέτρο που εξομαλύνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι ανεξαίρετα οι πολίτες με την συσσώρευση των λογαριασμών, τελών, φορολογιών κλπ στο τέλος κάθε χρόνου.

Είναι η τρίτη κατά σειρά χρονιά που εφαρμόζεται αυτό το πρωτοποριακό μέτρο, με πάρα πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας και εξαιρετικών σχολίων από τους δημότες της Κισσόνεργας.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ