19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δεκατρείς !!!!

Αγαπητοί αναγνώστες, την Τετάρτη 14 του Δεκέμβρη από τις 14.30 μέχρι τις 17.30 σερβίρεται για όλους Οικολογική Μακαρονάδα, κοπιάστε. !! 

 

Στη Πάφο είμαστε ένα βήμα πριν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός που φιλοξένησε ποτέ η Κύπρος, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης(ΠΠΕ) . Είναι σαν να λέμε την Ολυμπιάδα του Πολιτισμού.  Και έτσι για την ιστορία, η μικρή Πάφος κατάφερε να πάρει την ΠΠΕ όχι γιατί είχε άξιους κυβερνώντες, αλλά γιατί οι Παφίτες κατάλαβαν πόσο ανάξιοι ήταν οι κυβερνώντες της και τους παραμέρισαν. Αν θυμάστε καλά στη πρόταση της Πάφου για την ΠΠΕ, με σθένος οι Εθελοντές παραμέρισαν τους αιρετούς από το Δ.Σ του οργανισμού.

Τότε ήμουν απλά ο εκπρόσωπος τύπου των Εθελοντών του Πάφος 2017 και έζησα από κοντά τους σκοτεινούς κομματικούς διαδρόμους, τις κρυφές συμφωνίες και τα «μιτσοκαμμύματα». Τελικά όμως δεν πέρασε το δικό τους. To Διοικητικό Συμβούλιο του  Πάφος 2017 στελεχώθηκε με άξιους ανθρώπους που είχαν μόνο ένα κοινό σκοπό, να πετύχει το όλο εγχείρημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τώρα η Πάφος καλείται να επαναλάβει  κάτι πολύ παρόμοιο, τώρα η Πάφος που καθημερινά αλλάζει και βλέπει μόνο μπροστά της, στις 18 του Δεκέμβρη καλείται να γυρίσει ξανά την πλάτη στα κόμματα και το κατεστημένο, στη διαφθορά και την συνέχιση της παρακμής, καλείται να δώσει στη πόλη το πιο ανιδιοτελές Δημοτικό Συμβούλιο της νεότερης Κυπριακής ιστορίας.

Σε αυτές τις εκλογές τα ούτως καλούμενα μεγάλα κόμματα, κατεβάζουν υποψήφιους για «γεμωσιά» ,και για να αναδείξουν σβησμένα πολλές φορές αστέρια τους, ποντάρουν στη αποχή και στη ανοχή. Για να δείξουν πυγμή ανατρέχουν στα συρτάρια και στα ντουλάπια και βγάζουν από την ναφθαλίνη υποψηφίους σίγουρους για την αποτυχία, απλά για να γεμίσουν το χαρτί. Υποψήφιοι που πανε στα περίπτερα της πόλη μας να αφήσουν τις προεκλογικές τους κάρτες και όταν βλέπουν τις κάρτες άλλων υποψηφίων του ιδίου κόμματος με το δικό τους,  τις παίρνουν και τις πετούν στο κάλαθο των αχρήστων έξω από το περίπτερο. Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν για το καλό όλων μας λένε και με αίσθημα ευθύνης λένε.

Εμείς στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στη Πάφο,  δεν είμαστε 13 στο ψηφοδέλτιο, είμαστε 3 στο χαρτί, αλλά είμαστε χίλιοι δεκατρείς στη ψυχή, γιατί σαν υποψήφιοι έχουμε μόνο ένα στόχο και σκοπό. Να τιμήσουμε με το παράδειγμα μας κάθε μια ψήφο που θα πάρουμε, με μοναδική υπόσχεση ότι θα εργαστούμε για να μην επιστρέψει ποτέ, μα ποτέ η Πάφος σε εκείνους τους πολίτες της που την κατασπάραξαν, που την ντρόπιασαν και που την διέσυραν στα δικαστήρια, στους διαδρόμους των υπουργείων, ακόμα και σε «οίκους ανοχής».

%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82

Ο Ανδρέας Ευλαβής, ο ακτιβιστής του περιβάλλοντος, με σθένος και πυγμή στάθηκε μπροστάρης σε όλους τους αγώνες του Οικολογικού κινήματος, για δεκαετίες «στιγματίστηκε» ως αυτός που εμπόδιζε τις μπουλντόζες της δήθεν ανάπτυξης, της ανάπτυξης που δεν ήταν τίποτε άλλο από την φούσκα που έγινε βόμβα και έσκασε στα χέρια μας τον Μάρτη του 2013 με το κούρεμα. Ο Ανδρέας δεν έχει μόνο κάτι να πει στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά έχει πολλά να κάνει για να καλυτερέψει αυτό που όλοι λέμε αλλά λίγοι καταλαβαίνομε … την ποιότητα ζωής μας.

Η δημοσιογράφος Άντρη Κωνσταντινίδου, που μετά από 20 χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία στη Πάφο αποφασίζει να μπει στη μάχη των αποφάσεων και να υπερασπιστεί με βαρβάτη γυναικεία  ανδρεία το κοινό συμφέρον, αυτό που αν ήταν από πριν υπερασπισμένο δεν θα φτάναμε στη σημερινή παρακμή. Εγώ με την Άντρη γνωρίστηκα προσωπικά τελευταίως, και ένα έχω να πω, με την Άντρη πάω ακόμα και σε πόλεμο, σε χαράκωμα.

Ο τρίτος είμαι εγώ, που λίγο πολύ με γνωρίζετε, που όπως λέει κι η γυναίκα μου, είμαι σαν το ΑΚΕΛ, που είτε το αγαπούν πολύ είτε το μισούν πολύ, αλλά τα κάνω όλα με πάθος. Και με πάθος θα σταθώ στήριγμα σε ότι καλό, και εμπόδιο σε ότι κακό, για εμας και τα παιδιά μας.

Για να μας γνωρίσετε όλους όμως,  σας προσκαλούμε την Τετάρτη 14 του Δεκέμβρη από τις 14.30 μέχρι τις 17.30 στη Οικολογική μας Μακαρονάδα στη Ταβέρνα Λέγκω, απέναντι από το Λύκειο Κύκκου στη Πάφο ,για να μιλήσουμε σε χαλαρό περιβάλλον χωρίς γραβάτες και μικρόφωνα. Τη μακαρονάδα θα «σερβίρουν» ο «5ος Βουλευτής Πάφου» Γιώργος Περδίκης και ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Τηλεφωνήστε μας αν θέλετε στο 99217165 ή στο 26911692

 

Πέτρος Μαύρος

Ταβερνιάρης και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Πάφου

με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία πολιτών. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ