22.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Έρχονται τοπικές βροχές τις επόμενες ώρες ενώ αυξάνεται και η σκόνη

Απόψε αναμένονται ακόμα λίγες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, αλλά ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως από μέτρια έως υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 9 έως 11 στα παράλια και στους -2 βαθμούς στη Χιονίστρα, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη.
Τα επίπεδα σκόνης θα φτάσουν τα μέτρια έως υψηλά και παροδικά πολύ υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια και ορεινά/ημιορεινά, μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 1-2 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, 17 έως 18 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο σε σχέση με την Παρασκευή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες. Στο Τρόοδος αναμένεται χιονόπτωση από το απόγευμα της Κυριακής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα εκτοπίζεται στα ανατολικά. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ