Ένα συγκλονιστικό βιβλίο του Δρ Ανδρέα Δημητρίου- Πως επέστρεψε από το θάνατο στη ζωή

0
1952

Η Ιερά μονή Συμβούλου σε συνεργασία με τον ιατρό κ. Ανδρέα Δημητρίου προβαίνει σε μιά ωραία και ψυχοφελή έκδοση που αγγίζει την καρδιά κάθε σοβαρού αναγνώστη.

 Ο συγγραφέας κ. Ανδρέας Δημητρίου, μέσα στο βιβλίο αυτό καταθέτει με πολλή συγκίνηση την συγκλονιστική, επώδυνη και συνάμα συναρπαστική περιπέτειά του που  βίωσε με την σοβαρή ασθένειά του από τον κορωνοιό και την θαυματουργική λύτρωσή του από τον απόστολο Ανδρέα, την στιγμή που είχε φτάσει στο χείλος του θανάτου.

 Μέσα στην καρδιά της Μεγάλης Εβδομάδος, βίωσε τα γεγονότα της άδικης καταδίκης του Κυρίου μας, την ζωηφόρο Σταύρωση και τον θάνατο του θανάτου, γενόμενος μετά την ανάνηψη και ανάστασή του, ασίγητος και διαπρύσιος κήρυκας της θείας του Χριστού Αγάπης προς τον πεσόντα άνθρωπο, και της ολοκληρωτικής νέκρωσης του θανάτου!

 Παράλληλα, ο φιλομαθής αναγνώστης  θα διαπιστώσει την δύναμη της προσευχής, ιδιαίτερα όταν αυτή αναπέμπεται με θερμότητα από τις καρδιές πολλών ανθρώπων για τον πλησίον που πάσχει, και τέλος, την σωτήρια θεία επέμβαση, αφού ο χριστιανός εξαντλήσει κάθε μόριο υπομονής, στρεφόμενος πλέον με συντριβή, ελπίδα και αγαθή προσδοκία αποκλειστικά στον Ουρανό.

Όλα τα έσοδα της αφιλόκερδης παρούσας έκδοσης θα διατεθούν για την συνέχιση των εργασιών ανεγέρσεως του ιερού ναού του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Ιερά Μονή Συμβούλου Χριστού στην Κύπρο.

Το βιβλίο πωλείται:

  • Στην Ιερά Μονή Συμβούλου Χριστού
  • Στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού
  • Στο βιβλιοπωλείο το Σολώνειο Λευκωσία
  • Από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη,Λεμεσός
  • Από το βιβλιοπωλείο ΙΧΘΥΣ Πάφος

Και από τον συγγραφέα Α.Δημητρίου, κινητό 99 655 555 Πάφος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Ο Ανδρέας Γ. Δημητρίου είναι ιατρός παθολόγος και καρδιολόγος στην Πάφο. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε ειδικότητα στην Αγγλία.

Στην Πάφο, όπου εργάζεται, συνέβαλε μαζί με άλλους συναδέλφους του στη δημιουργία και λειτουργία δύο ιδιωτικών Νοσοκομείων και ενός ιδιωτικού Διαγνωστικού Κέντρου Μαγνητικής Τομογραφίας.

Είναι παντρεμένος με την Μάρω Δημητρίου και έχουν τρία παιδιά.