Το “καράβι” της Aristo Developers οδεύει προς την ολοκλήρωση του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

0
364
DCIM\100MEDIA\DJI_0968.JPG

Ένα έργο ανάπτυξης από τη στιγμή που φέρει την υπογραφή ποιότητας της εταιρείας Aristo Developers αμέσως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίσει, να πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές ποιότητας και φυσικά να μην περνάει απαρατήρητο.

Ένα τέτοιο έργο ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα απέναντι από την προτομή Μακαρίου στην Πάφο.

Το Elegant View όταν το δεις μοιάζει πολύ με καράβι. Ένα πλοίο που είναι έτοιμο να σαλπάρει σε απάνεμα λιμάνια και που ατενίζει τον Ορίζοντα της Πάφου με αισιοδοξία.

Άλλωστε για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς αυτή είναι και η ίδια η Ιστορία της εταιρείας Aristo Developers, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες Ανάπτυξης στην Κύπρο που μέσα από φορτούνες και τρικυμίες αλλά και μια πορεία αξιοζήλευτη σαράντα και πλέον χρόνων κατάφερε να πιάσει λιμάνι σήμερα υπό την καθοδήγηση του έμπειρου καπετάνιου της Θεόδωρου Αριστοδήμου και του πάντα ετοιμοπόλεμου και καταρτισμένου της πληρώματος (προσωπικού).

Το Elegant View θα είναι ένα σύγχρονο οικιστικό συγκρότημα το οποίο περιλαμβάνει 9 οικίες πολυτελείας με απέραντη θέα προς την θάλασσα.

Aristo Developers είναι αυτή και όπως πολύ ορθά λέει και το motto της ηγείται για 40 και πλέον χρόνια του τομέα Ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο!

Κάποιες από τις πιο κάτω φωτογραφίες του έργου είναι με drone και αποτυπώνουν το που βρίσκεται το έργο σήμερα ενώ σε κάποιες άλλες μπορείτε να δείτε πως θα είναι η τελική μορφή του Elegant View.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Aristo Developers στο www.aristodevelopers.com