18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Καιρός: Έρχονται σκόνη, βροχές και κρύο – Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή, ενώ από αύριο µια πιο ψυχρή αέρια αναµένεται στην περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα, κυρίως αρχικά, θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να τραπούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι 4 και στα προσήνεµα ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα µέχρι ταραγµένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την ∆ευτέρα, περαιτέρω µικρή πτώση την Τρίτη και άνοδο την Τετάρτη και θα κυµαίνεται κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ