29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Παρουσιάστηκε στο Αμμάν μελέτη του Δήμου Πάφου για τις δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας με Ιορδανία 

Η μελέτη για τις δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας, που εκπόνησαν ο Δήμος Πάφου και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Αμμάν στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που διατηρούν οι δύο αδελφοποιημένες πόλεις, παρουσιάστηκε σήμερα στην ιορδανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο Επιχειρηματικού Φόρουμ που οργάνωσαν τα Εμπορικά Επιμελητήρια Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας με την ευκαιρία της συνάντησης των αρχηγών κρατών της τριμερούς συνεργασίας των αντίστοιχων χωρών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αμμάν.

Εκ μέρους του Δήμου Πάφου, στο φόρουμ συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Μακαρίου και ο αρμόδιος λειτουργός Γιάννης Άνθης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρεται η απόφαση για την εκπόνηση της μελέτης λήφθηκε τον Μάρτιο του 2018 κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ιορδανική Πρωτεύουσα οι αντιπροσωπείες του Δήμου Πάφου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Αμμάν με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Issa Murad.

Κατά τη συνάντηση αυτή, διαπιστώθηκε η ανάγκη για εκπόνηση μιας μελέτης, η οποία να αναδεικνύει, κατόπιν σχετικής έρευνας και ανάλυσης των δεδομένων, τις δυνατότητες που υπάρχουν για εμπορική, οικονομική και επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της Κύπρου και της Ιορδανίας, στους τομείς που θα καταδείξουν τα ευρήματα της έρευνας.

Η εκπόνηση της Μελέτης ανατέθηκε, κατόπιν Διαγωνισμού, στην Deloitte Cyprus σε συνεργασία με την Deloitte Jordan, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ