19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου σε βάρος 47χρονου στο Μούτταλο 

Με εντατικές έρευνες συνεχίζει η Αστυνομία την διερεύνηση της υπόθεσης απόπειρας φόνου σε βάρος 47χρονου που διαπράχθηκε χθες στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, προσθέτοντας πως το κίνητρο της εγκληματικής αυτής πράξης φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχε ο θύτης με το θύμα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως  σήμερα μεταξύ των ωρών 07:30 με 09:00 έγιναν εξετάσεις στην σκηνή και παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις .

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως χθες  γύρω στις 10:00 το βράδυ μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ΓΝ Πάφου 47χρονος ο οποίος κατοικεί στην Πάφο. Ο 47χρονος έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο τραυματίας ανέφερε δε, σε μέλος της Αστυνομίας το οποίο ήταν καθήκον στο Νοσοκομείο, ότι το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και το οποίο είχε εγκαταλείψει στο μέρος είναι το πρόσωπο το οποίο τον τραυμάτισε.

Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε, είπε ο κ. Ιωάννου,  ότι το πρόσωπο αυτό είναι 40χρονος Ε/κ ο οποίος επίσης κατοικά στην Πάφο. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Διαπιστώθηκε επίσης – όπως είπε- “ότι το επεισόδιο τραυματισμού έγινε γύρω στις 21:30 χθες το βράδυ στην πλατεία της ενορίας Μούτταλος στην Πάφο”.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος στην γενική μονάδα παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου . 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ