19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΠΑΦΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία στο Τ.Ο.Μ.- Στέλνουν τον κόσμο στη Λεμεσό για μια επιθεώρηση

Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται αρκετοί συμπολίτες μας οδηγοί και επαγγελματίες του κλάδου αυτοκίνησης οι οποίοι αναγκάζονται να πάρουν τα οχήματά τους στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών Λεμεσού για επιθεώρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος σε πρόγραμμα ελέγχου του ΤΟΜ Πάφου.

Σύμφωνα με παραπονούμενους που επικοινώνησαν με το PafosPress.com εδώ και μήνες (2-3 τουλάχιστον) όπως μας ανέφεραν, στο ΤΟΜ Πάφου έχει απενεργοποιηθεί το ένα σύστημα επιθεώρησης με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να αναγκάζονται να πάνε στη Λεμεσό για μια συνηθισμένη επιθεώρηση.

Το μεγάλο μαρτύριο, σύμφωνα με την καταγγελία, ξεκινάει απο τη στιγμή μάλιστα που το όχημα θα κριθεί ότι χρειάζεται βελτιώσεις, επιδιορθώσεις ή προσθήκες και τότε οι ιδιοκτήτες θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στην Πάφο να το φτιάξουν και μετά να ξανά πάνε Λεμεσό για να περάσουν την επιδιόρθωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι για το θέμα είναι ενήμερη εδώ και καιρό η Διεύθυνση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών αλλά και το Υπουργείο Μεταφορών οι οποίοι όμως αναμένουν απο το εξωτερικό τα εξαρτήματα για επιδιόρθωση του εξειδικευμένου μηχανήματος επιθεώρησης.

Να αναφέρουμε ότι απο επιθεώρηση συνεχίζουν να περνούν καθημερινά τα φορτηγά και τα λεωφορεία όμως τα μικρά αυτοκίνητα, μέχρι τους τρεις τόνους, πρέπει να πηγαίνουν Λεμεσό.

Εκτός απο mini-bus επαγγελματιών, σαλουν αυτοκίνητα κ.ο.κ. σε αυτά περιλμβάνονται φυσικά και τα κυβερνητικά οχήματα τα οποία για να επιδιορθωθούν και να περάσουν τον απαιτούμενο έλεγχο χρειάζεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να πηγαινοέρχονται Λεμεσό σπαταλώντας και χρόνο και δημόσιο χρήμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ