19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Μπράβο στο Θεατρικό Εργαστήρι της Στέφανης Μαυροκορδάτου

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι συντελεστές του Θεατρικού Εργαστηρίου Στέφανης Μαυροκορδάτου του School of Fine Arts οι οποίοι παρέδωσαν ένα πόσο από τα έσοδα της θεατρικής παράστασης SCHOOL MUSICAL στην επιτροπή κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Πάφου.

Η Στέφανη Μαυροκορδάτου παρέδωσε στον Χαράλαμπο Πάζαρο το ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες άπορων οικογενειών για αγορά σχολικών ειδών ή τροφίμων πρώτης ανάγκης

Το “SCHOOL MUSICAL” είναι μια παιδική θεατρική παράσταση με χορό και μουσική η οποία ήταν με την υποστήριξη του Δήμου Πάφου και στη μνήμη του Νεόφυτου Τσαγγαρά από τη Γεροσκήπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι συντελεστές με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούν την Χριστοδούλα Τσαγγαρά για την ζωντανή εμφάνισή της στην παράσταση και του πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού “Άγγελος με τους αγγέλους” σε στίχους/μουσική του Δημήτρη Τσαγγαρά  το οποίο είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Νεόφυτο.

Επίσης ευχαριστούν τις δασκάλες χορού και τις μαθήτριες του School of fine arts για τη βοήθεια στις χορογραφίες και την guest εμφάνιση τους. Ευχαριστούν ακόμη τους χορηγούς, υποστηρικτές και όσους βοήθησαν για την επίτευξη της παράστασης.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ