Η Digipro® Education Limited ανεβάζει ρυθμούς για την νέα σχολική χρονιά

0
336

Έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά παρουσιάζεται από τώρα ένα από τα παλαιότερα εκπαιδευτικά κέντρα στην Πάφο, η Digipro® Education Limited.

Κάθε χρόνο η καλοκαιρινή ανάπαυλα για το προσωπικό και τους καθηγητές της Digipro® Education Limited λειτουργεί σαν αφετηρία για οργάνωση και σκληρή δουλειά αφού σε αυτή την περίοδο μπαίνουν οι στόχοι κάτι που αποδεικνύεται χρόνια τώρα με τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου σε όλα τα επίπεδα.

Η Digipro® Education Limited ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1990 από τον Χριστάκη Χριστοδούλου και τη Χρύσω Χαραλάμπους Χριστοδούλου και στο πέρασμα του χρόνου απέδειξε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι η κίνηση αυτή ήταν 100% σωστή, κάτι που άλλωστε πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο οι ίδιοι οι σπουδαστές στο εκπαιδευτικό κέντρο.

Μέσα από τις δεκαετίες που λειτουργεί η Digipro® Education Limited συνεχίζει να  πρωτοπορεί έχοντας  παγκόσμια πρωτιά στις εξετάσεις Cambridge International A Level Computer Science και πολλές  άλλες Παγκύπριες πρωτιές.

Ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας η Digipro® έχει αναπτύξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα FUNecole® το οποίο είναι αποτέλεσμα 30χρονης  έρευνας εφαρμογής και ανάπτυξης στις καλύτερες εκπαιδευτικές πρακτικές στη Ευρώπη σε θέματα καλλιέργειας, δημιουργικότητας και καινοτομίας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

H Digipro® Education Limited είναι το Μοναδικό Φροντιστήριο στην Κύπρο που είναι Εγκεκριµένο ως ∆ιεθνές ∆ηµοτικό Σχολείο του Cambridge και είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός παγκόσμια που κατάφερε να ευθυγραμμίσει επίσημα το FUNecole® με τα διεθνή πρότυπα του ISTE και με τις εξετάσεις του Cambridge.

Ταυτόχρονα είναι εγκεκριµένο και πιστοποιηµένο ιδιωτικό φροντιστήριο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού και είναι επίσης  πιστοποιημένο Κέντρο ΚΕΚ, ∆ΕΚ και ΚΑΕΠ από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου ∆υναµικού.

Με όλα αυτά δικαίως αποτελεί μια σημαντική επιλογή μαθητών και γονιών στην Πάφο εδώ και δεκαετίες. Στα θετικά του φυσικά, πέραν των πιο πάνω ποιοτικών χαρακτηριστικών, συγκαταλέγονται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης από όλα τα σημεία της πόλης και φυσικά οι άνετοι και ευρύχωροι χώροι διδασκαλίας με τις σύγχρονες υλικοτεχνικές εγκαταστάσεις.