Τι σημαίνει το XV της La Bodega; Όλοι οι συμβολισμοί της νέας της εικόνας

0
137

Η La Bodega Premium Cava, γιορτάζει φέτος την 15η επέτειό της και επιθυμεί να μοιραστεί αυτό το συναρπαστικό ορόσημο με τους πελάτες της.

Για να το πετύχουμε αυτό, η ομάδα μάρκετινγκ και σχεδίασης της OPSIS Digital Group έχει σχεδιάσει μια εκστρατεία ενημέρωσης με τίτλο ‘La Bodega XV’. Αυτή η εκστρατεία επικεντρώνεται σε δύο βασικά στοιχεία σχεδιασμού: τους Ρωμαϊκούς αριθμούς XV και ένα πανέμορφο βαθύ Βασιλικό Μπλε υπόβαθρο.

Η απόφασή μας να ακολουθήσουμε μια τολμηρή και ελαφρώς ασυνήθιστη προσέγγιση συμφωνεί με το κύρος της La Bodega, ως μια από τις πιο αναγνωρισμένες κάβες του νησιού για κρασία και οινοπνευματώδη ποτά. Η οποία δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η χρήση των Ρωμαϊκών αριθμών προσθέτει όχι μόνο μια πινελιά κλασικής κομψότητας, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης την κομψότητα που καθορίζει τη La Bodega Premium Cava. Επιπλέον, οι Ρωμαϊκοί αριθμοί συνηθίζονται συχνά στις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών , κάτι που αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή τους στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η επιλογή του Βασιλικού Μπλε ως υποβάθρου έχει σημασία, καθώς αυτό το χρώμα συνδέεται συχνά με την αριστοκρατία και το κύρος, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για αυτό το σημαντικό εορταστικό γεγονός. Επιπλέον, το Βασιλικό Μπλε χρησιμοποιείται συχνά στις ετικέτες των πολυτελών επώνυμων οινοπνευματωδών ποτών , συμβολίζοντας την ποιότητα αλλά και την εξαίρετη συνέπεια μέσα από τα χρόνια.