22.9 C
Paphos
Tuesday, September 15, 2026
spot_img
spot_img

Nεφρολόγος αποκαλύπτει: Κύπρια που έκανε πλασμαφαίρεση στη Stem Cell κατέληξε στο νοσοκομείο, «πλήρωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ»

Σε μια καταγγελία για το ιατρείο Stem Cell και τους γιατρούς Θεοδωρόπουλο και Γάκα προχώρησε ο νεφρολόγος Χρήστος Ιατρού με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος δήλωσε στην ΕΡΤ ότι μια γυναίκα από την Κύπρο που έκανε συνεδρίες πλασμαφαίρεσης στο ιατρείο της Καρνεάδου έναν χρόνο πριν και φέρεται να πλήρωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ασθενής ήταν 35 ετών και ερχόταν από την Κύπρο. Είχε κάνει πολλές συνεδρίες πλασμαφαίρεσης και, όπως ανέφερε ο πατέρας της, είχε πληρώσει «δεκάδες χιλιάδες ευρώ».

Όπως είπε ο κ. Χρήστου, ενημερώθηκε για το περιστατικό ο Ιατρικός Σύλλογος, ο οποίος έκανε έλεγχο αλλά δεν βρήκε οποιοδήποτε μηχάνημα στο ιατρείο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ