Θρήνος στην Πέγεια- Έφυγε ο Πέτρος στα 50 του- “Θα χορεύει στον Παράδεισο”

0
501

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Πέγεια στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Πέτρου Πέτρου, ηλικίας 50 ετών.

Ο Πέτρος, ένας από τους καλύτερους χορευτές της Πάφου δεν είναι πια μαζί μας και όπως λένε από το πρωί αρκετοί φίλοι του, συγχωριανοί αλλά και όλοι όσοι έμαθαν για τον αιφνίδιο θάνατό του ακόμη και στον Παράδεισο θα συνεχίσει να χορεύει με τους αγγέλους.

Πέραν όμως από τις ικανότητές του ως χορευτής, όποιος τον περιγράφει λέει με σιγουριά ότι ο Πέτρος είναι πολύ καλός Άνθρωπος.

Ο τελευταίος χορός του Πέτρου την περασμένη Κυριακή

Άνθρωπος απλός, αγνός και πάντα κεφάτος με το χορό και τη διάθεσή σου ξεσήκωσε πολλές φορές τον κόσμο.

Ξεκίνησε να χορεύει από την ηλικία τον 13 χρόνων με το συγκρότημα Ακάμας ενώ στην πορεία δημιούργησε το δικό του συγκρότημα με το οποίο γνώρισε και μεγάλη επιτυχία.

Γνωστός χορευταράς, χιλιοφωτογραφημένος να χορεύει με τα ποτήρια στο κεφάλι και να ταξιδεύει η “τεράστια φιγούρα και προσωπικότητά του, παρά το χαμηλό του ύψος, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με ένα χαμόγελο στα χείλη, όμοιο της Κυπριακής φιλοξενίας και προσωποποιημένο με τη φράση αυθεντική ανθρωπιά.

Ο Πέτρος δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας και όσοι είχαν την τύχη και την ευλογία να τον γνώριζαν και περισσότερο να τον θεωρούσαν φίλο ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η μεγάλη του καρδιά τελικά θα τον προδώσει.

Αιωνία η μνήμη σου Πέτρο, κύριε Πέτρο, φίλε Πέτρο, Πέτρο μας!

Ο Πέτρος καταλείπει σύσυγο και δυο παιδιά. Η νεκρόσιμος ακολουθία του θα τελεστεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 η ώρα 11πμ από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ζαλακιωτισσας στην Πεγεια.

Η οικογένεια του εκλιπόντος λόγω του covid δεν θα δεχθεί συλληπητηρια και παράκληση των οικείων του είναι αντί στεφάνων να να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικο Σύνδεσμο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη σελίδα Coral Bay Dancers, το συγκρότημα του Πέτρου και του Μιχάλη που κρατούσαν τη ζωντάνια και τη διασκέδαση στα ύψη στην περιοχή Πέγειας, Κόλπου των Κοραλλίων και όχι μόνο.