Στις κορυφαίες 100 εταιρείες στον κόσμο η Island Blue

0
263

Τεράστια επιτυχία πρέπει να θεωρείται για την εταιρεία Island Blue η πρόσφατη συμπερίληψή της στη λίστα με τις 100 κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ακινήτων στον κόσμο σύμφωνα με τα Luxury Lifestyle Awards!

Η εταιρεία Island Blue αποτελεί τα τελευταία χρόνια κορυφαίο γρανάζι της κυπριακής οικονομίας στην τομέα ανάπτυξης ακινήτων ξεχωρίζοντας για τις πολυτελείς και βραβευμένες τις επαύλεις σε προνομιακές περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία Island Blue εκφράζει την ικανοποίησή της για την μεγάλη τιμή να περιληφθεί στις κορυφαίες 100 εταιρείες στον κόσμο στον κλάδο Ανάπτυξης Γης σημειώνοντας πως αποτελεί δέσμευση για την ίδια η προσφορά πολυτελών έργων με ποιοτικά υλικά και μοντέρνο σχεδιασμό.

Αυτή η αναγνώριση, σημειώνει η Island Blue, αποτελεί στην ουσία επιβράβευση των ακούραστων προσπαθειών και της μεγάλης αφοσίωσης της ομάδας μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Το βραβείο, καταλήγει η εταιρεία, αποτελεί απόδειξη της σκληρής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην εταιρεία μας και ταυτόχρονα είναι για μας δέσμευση πως θα συνεχίσουμε να διατηρούμε ψηλά τον πήχη για να προσφέρουμε ποιοτικό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.