Σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας από αύριο

Κυρίως αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με την πιθανότητα να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Από αύριο το απόγευμα αναμένεται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα αναμένεται από τη Δευτέρα. Από το απόγευμα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, ενώ παροδικά μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη για να κυμανθεί πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ ακολουθεί σταδιακή πτώση για να κυμανθεί μέχρι την Πέμπτη πιο κοντά στις μέσες τιμές.

Support Local Business
Translate »