Altamira Real Estate: Αγροτεμάχια στην Πάφο από €3.000

Πέραν των 40 ακινήτων διατίθενται προς πώληση σε τιμές ευκαιρίας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου

0
1105

Δεκάδες επιλεγμένα αγροτικά τεμάχια διαθέτει στην επαρχία Πάφου αλλά και σε όλη την Κύπρο η Altamira Real Estate, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, στο πλαίσιο ειδικής εκστρατείας.

Με τις τιμές στην Πάφο να αρχίζουν από τις €3.000 και να φθάνουν μέχρι τις €105.000, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy πληθώρα ευκαιριών που μπορούν να τύχουν γεωργικής αξιοποίησης, να χρησιμοποιηθούν για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας ή για άλλου είδους ανάπτυξη στους τομείς της κτηνοτροφίας και της γεωργίας.

Το ευρύ φάσμα επιλογών, σε συνδυασμό με τις σημαντικά μειωμένες τιμές, καθώς και η διαθεσιμότητα των τεμαχίων σε παγκύπρια γεωγραφική κάλυψη των τεμαχίων, καθιστούν τα ακίνητα της Altamira Real Estate ιδιαίτερα ελκυστικά καθώς μέσα από την αξιοποίησή τους μπορούν να προσφέρουν άμεσες και υψηλές αποδόσεις στους ενδιαφερόμενους αγοραστές.  Την ίδια ώρα, η εξειδικευμένη ομάδα της Altamira Real Estate αναλαμβάνει να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες και να εξυπηρετήσει το κοινό σε ό,τι αφορά την ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας ή άλλες αναπτύξεις εκτός ορίων ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν παράλληλα, τη δυνατότητα να επωφεληθούν από χρηματοδοτικά προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επισημαίνεται πως οι τιμές των ακινήτων που διατίθενται στο πλαίσιο της εκστρατείας είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο προσφορές ίσες ή πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές. Προσφορές χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή θα απορρίπτονται. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.

Στην Πάφο η Εταιρεία διαθέτει 44 αγροτεμάχια με το φθηνότερο να αφορά ακίνητο στη Μαραθούντα, το οποίο πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €3.000. Άξια ιδιαίτερης αναφοράς είναι τα τρία πιο κάτω τεμάχια, τα οποία ξεχωρίζουν στη μεγάλη λίστα προνομιακών αγροτεμαχίων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Μεγάλη ευκαιρία στην Χρυσοχού

Το πρώτο ακίνητο που ξεχωρίζει αφορά αγροτεμάχιο 14.661 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €105.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περί το ενάμιση χιλιόμετρο βόρεια από το κέντρο της κοινότητας Χρυσοχού. 

Τεμάχιο γης στο τουριστικό Νέο Χωριό δίπλα στον Ακάμα 

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας επιλέγουν να περνάνε τις διακοπές τους σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου, που δεν είναι άλλη από την περιοχή του Ακάμα.

Εκεί, και συγκεκριμένα στο Νέο Χωριό Πάφου, εντοπίζεται γεωργικό τεμάχιο γης, μόλις ενάμιση χιλιόμετρο βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας. Το ακίνητο, το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €91.000, έχει εμβαδόν 4.644 τ.μ. ενώ διαθέτει πρόσοψη 43 μέτρων και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο.

Οι αεροφωτογραφίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μαρτυρούν ότι στην περιοχή υπάρχουν ήδη και άλλες κατοικίες, γεγονός που καταδεικνύει τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν.

Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία στην Τσάδα

Στην Τσάδα, ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα χωριά της Πάφου, διατίθεται τεμάχιο 6.355 τ.μ., έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €27.000. Το τεμάχιο βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά από το κέντρο του χωριού, πολύ κοντά στα γήπεδα γκολφ και τις μεγάλες αναπτύξεις της περιοχής.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μικρά τοπικά οινοποιεία, ενώ διαθέτει και εξαιρετικό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το τεμάχιο αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά επίπεδα, ενώ εντός του υπάρχουν καρποφόρα δέντρα και αμπελώνας.

Τεμάχιο στη Μηλιού προς €20.000

Επιπρόσθετα, στην γραφική κοινότητα Μηλιού, εντοπίζεται γεωργικό τεμάχιο με εμβαδόν 3.105 τ.μ., το οποίο διατίθεται προς πώληση έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €20.000. Το τεμάχιο βρίσκεται σε απόσταση 700 περίπου μέτρων από το κέντρο της κοινότητας, ενώ απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες.

Υποβολή προσφορών μέχρι 27 Οκτωβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο [email protected] το αργότερο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Δείτε τα ακίνητα της εκστρατείας στον ακόλουθο σύνδεσμο.