Πετυχημένο Επιχειρίν δεκαετιών με την υπογραφή της Konikkos Bros

0
378

Το PafosPress σήμερα μέσα στα πλαίσια ανάδειξης επιχειρήσεων της πόλης μας και κάτω από την κατηγορία Επιχειρίν παρουσιάζει μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί την επαγγελματική πορεία και την επιτυχία μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Η Konikkos Bros με έδρα την Πάφο αλλά με δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό έχει εξειδίκευση στην πώληση, συντήρηση και επιδιόρθωση επαγγελματικων εργαλείων. Σήμερα εν έτει 2022 η εταιρεία βαδίζει ήδη στην 4η της δεκαετία και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία βλέποντας όμως και πίσω στο παρελθόν της που είναι το καλύτερο εχέγγυο για τη προδιαγεγραμμένη επιτυχία του αύριο.

Κύριε Κόνικκε, μια σημαντική πρόκληση στις επιχειρήσεις είναι να έχουν διαχρονικότητα και να αντέχουν στον χρόνο . Εσείς πως τα καταφέρατε;

Είναι πολλά αυτά που έχουν συνδυαστεί για να μπορεί η οικογενειακή μας επιχείρηση να έχει διαχρονικότητα .

-Πρώτον και πιο σημαντικό για εμάς είναι η ειλικρίνεια προς τον πελάτη κάτι που στην μικρή μας πόλη Πάφο γεννά φιλίες και σεβασμό που στο τέλος οδηγούν σε μια σχέση εμπιστοσύνης.

-Δεύτερον είναι η ποιότητα των εργαλείων που αντιπροσωπεύουμε στο κατάστημα μας όπως και ο επαγγελματισμός που προσφέρουμε στον πελάτη κατά την εξυπηρέτηση του.

-Ανάμεσα σε άλλα είναι και το γεγονός ότι η εταιρεία μας πάντα βαδίζει στα χνάρια της τεχνολογικής εξέλιξης και εναρμονίζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις της αγοράς για καινοτόμα εργαλεία και εξυπηρέτηση μέσω διαδικτύου.

Τι άλλαξε στην πάροδο του χρόνου ;

Στην πάροδο του χρόνου έχουν αλλάξει τα θέλω και οι απαιτήσεις της αγοράς στα επαγγελματικά εργαλεία κήπου ή οικοδομής. Ζούμε σε μια κοινωνία που ολοένα προσπαθεί να μειώσει τους ρύπους και να κάνει μια ενεργειακή επανάσταση. Αυτό φέρνει στο προσκήνιο νέα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον με διαφορετικές πηγές ενέργειας όπως είναι η μπαταρία .

Πόσο μεγάλος είναι σήμερα ο ανταγωνισμός;

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος μιας και περισσότερες επιχειρήσεις μεγάλου βεληνεκούς μπαίνουν στην αγορά που βρισκόμαστε . Αυτό όμως δεν μας φοβίζει γιατί η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική όπως και η σωστή εξυπηρέτηση, η επίδειξη μέτρων ασφαλείας και το σέρβις .

Προσφέρεται και υπηρεσίες μετά την αγορά;

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά την αγορά με εξειδικευμένο τμήμα σέρβις και επιδιορθώσεων με καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό .

Εξυπηρετείτε μόνο στην Πάφο; Ή έχετε αξιοποιήσει και εσείς τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο ;

Τα τελευταία χρόνια με τη χρήση ιστοσελίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Κύπρο ακόμα και στο εξωτερικό. Αυτό έχει μεγάλη επιτυχία καθώς αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν αυτόν που μπαίνει στο κατάστημα μας, δηλαδή με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό.

Η εταιρεία σας φαίνεται πέραν του ότι άντεξε στον χρόνο δείχνει να έχει και συνέχεια αφού μεταφέρεται από γενιά σε γενιά

Μια εταιρεία για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται να καταρτίζεται από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και τακτικές όπως και την πείρα και σταθερότητα που παρέχει η παλιά γενιά. Το κλειδί στην επιτυχία μας βρίσκεται στην σωστή συγχώνευση των δύο αυτών γενεών και ιδεών, που στην περίπτωση μας είναι πατέρας με γιο, έτσι οδηγούμαστε στο μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.