Πέφτει αισθητά το Σαββατοκυρίακο η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Η θερμοκρασία την Τρίτη θα παραμείνει στα επίπεδα της Δευτέρας.

Support Local Business
Translate »