Ο Ανδρέας από την Πάφο “ζωγραφίζει” και πήρε τη φωτογραφία σε άλλη …διάσταση (pics)

Ο Ανδρέας Ιακωβίδης, ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα, κατάφερε κυρίως τον τελευταίο ένα χρόνο να στρέψει τα βλέμματα πάνω του με την σπουδαία του φωτογραφική δουλειά.

Ένεκα και της πανδημίας ο Ανδρέας ο οποίος διαμένει στην Κισσόνεργα πήρε την φωτογραφική του μηχανή, φόρτωσε τριπόδια, φώτα και καλή διάθεση και όργωσε ολόκληρη την Κύπρο. Αδυναμία του μεγάλη φυσικά η Πάφος αλλά και η νυκτερινή φωτογράφηση όπως αποδεικνύεται τον τελευταίο καιρό.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social Media ο Άντρος όπως είναι γνωστός στους φίλους και “συνοδοιπόρους” του στον ιδιαιτέρως μοναχικό κόσμο της νυκτερινής φωτογραφίας “ζωγραφίζει” κυριολεκτικά, “κεντάει” όπως λένε και οι φίλοι του στα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες του δίνοντας μας μοναδικές εικόνες και σημαντικά δεδομένα που αγνοούσαμε μέχρι στιγμής για το σύμπαν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε επίσης: Η μαγεία της Πάφου μέσα από το φακό του Αντρέα Ιακωβίδη

Φωτογραφίζοντας τον γαλαξία, νεφελώματα, πλανήτες ή αστέρια ο Αντρέας μας ταξιδεύει νοερά σε ένα …αχαρτογράφητο σκηνικό που όλους μας μαγεύει.

Απολαύστε τη δουλειά του σε μερικές από τοις φωτογραφίες του πιο κάτω

Support Local Business
Translate »