Την Κυριακή τρώμε γουρουνιά και σούβλα στον ωραιότερο κήπο της Πάφου

0
77

Το ότι ο κήπος με τα λεμονόδεντρα στο Tricolore είναι ίσως ο ωραιότερος και πιο χαλαρωτικός της Πάφου δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε, αποτελεί πλέον παραδοχή και διαπίστωση όλων.

Άλλωστε ποιος άλλος χώρος εστίασης σου δίνει τη δυνατότητα να αποδράσεις από τη βαβούρα της πόλης, από τον καυτό ήλιο, την πίεση και τη ρουτίνα της καθημερινότητας προσφέροντας σου την απόλυτη σκιά και τη μοναδική χαλάρωση που αναζητάς απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το φαγητό σου κάτω από τα ωραία λεμονόδεντρα και τα άλλα εσπεριδοειδή που απλώνονται σε μια έκταση 1000 τμ.

Το καλό όμως του Tricolore έρχεται τις Κυριακές να γίνει ακόμη καλύτερο αφού με ένα εμπλουτισμένο μενού προσφέρει πλέον σούβλα αλλά και γουρουνιά με τον παραδοσιακό τρόπο, ολόκληρη όπως την ψήνουμε στις μεγάλες μας οικογενειακές συνάξεις και στις γιορτές.

Παράλληλα στο μενού διατίθενται πλούσιες επιλογές από φαγητά στα κάρβουνα, πίτσες, μακαρονάδες, δροσιστικές σαλάτες και πολλά πολλά άλλα.

Ο χώρος αποτελεί το απόλυτο 10 στα 10 αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μια όαση, μια ανάσα απόσταση από το κέντρο της Πάφου και φυσικά προσφέρεται για οικογένειες με παιδιά ένεκα και του πλούσιου παιδότοπου με τα φουσκωτά αλλά και για πάρτι, εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Την Κυριακή λοιπόν πάμε Tricolore και κάνουμε έγκαιρα την κράτησή μας για ευνόητους λόγους τηλεφωνώντας στο 70009897.