Ένα σύγχρονο κοτοπουλλάδικο με ιστορία πέντε δεκαετίων άνοιξε και μας περιμένει στη Γεροσκήπου

0
451

Μια εντελώς καινούργια επιχειρηματική ιδέα έρχεται να μας παρουσιάσει η γνωστή οικογένεια Πουλλιτζιή η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπών κοτόπουλων και αυγών εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την πλούσια παράδοση που άρχισε ο παππούς Γεώργιος Πουλλιτζιής το 1975 ερχόμενος ως πρόσφυγας στον Μούτταλο της Πάφου η οικογένεια, η οποία πλέον βαδίζει στην τέταρτη γενιά, πήρε τη σκυτάλη και εξέλιξε την επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τις γνώσεις, την αφοσίωση  αλλά κυρίως την εμπειρία η οικογένεια Πουλλιτζιή εξέλιξη την επιχείρηση και πλέον εκτός από κοτόπουλα και αυγά στο νέο της, σύγχρονο Κοτοπουλλάδικο προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με όλα τα προϊόντα που προέρχονται από το κοτόπουλο.

Χρησιμοποιώντας δικές της συνταγές και μαριναρισμένα κοτόπουλα που ετοίμασε ειδικά για την εταιρεία Γεώργιος Ι. Πουλλιτζιής επαγγελματίας chef από το εξωτερικό πλέον οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα γεύσεων από μαριναρισμένα κοτόπουλα αλλά και κομμάτια κοτόπουλου όπως στήθος, φτερούγες, μπούτι, καθώς και ολόφρεσκες κοτομπουκιές δικής τους παρασκευής.

Γεύσεις από καπηρωμένα κομμάτια κοτόπουλου, σουβλάκι, μεξικάνικα wings και πολλά άλλα τα οποία θα λατρέψετε είναι πλέον στη διάθεσή σας στο νέο κατάστημα Georgios I . Poullitziis στη Γεροσκήπου (απέναντι από το πρώην CosmoPlast στα σύνορα Κολώνης- Γεροσκήπου).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πατώντας ΕΔΩ 

Στο κατάστημα μπορείτε επίσης να βρείτε σταθερά τα ολόφρεσκα αυγά σας αλλά και άλλα κυπριακά προϊόντα τα οποία προωθεί η εταιρεία μέσω συνεργασιών με ντόπιους παραγωγούς από φάρμες της Πάφου όπως χαλούμια, αναρή, τρίμμα και κάθε λογής γαλακτοκομικά ή/και αλαντικά προϊόντα καθώς και διάφορα μπαχαρικά απευθείας από την κυπριακή φύση.

Από το κατάστημα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα ολόκληρα ολόφρεσκα νωπά κοτόπουλλα αλλά και τα φρέσκα αυγά.

Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και κυρίως ολόφρεσκα και πάντα σπιτίσια!

Το κατάστημα λειτουργεί επτά μέρες την εβδομάδα με τα πιο κάτω ωράρια: