ΕΤΑΠ: Σε τροχιά επανεκκίνησης η Πάφος με πυρετώδεις προετοιμασίες

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η τουριστική Πάφος για επαναφορά σε κανονικούς ρυθμούς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ .

Όπως αναφέρεται, ακολουθώντας πιστά τα διατάγματα και τα διάφορα πρωτόκολλα του αρμόδιου Υπουργείου, αριθμός ξενοδοχείων, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, δημοτικές παραλίες, παρεμφερή υποδομές και υπηρεσίες προετοιμάζονται για επανέναρξη της λειτουργίας τους τις επόμενες μέρες.

Η Πάφος, προστίθεται στην ανακοίνωση, αναμένεται να συνεχίσει και φέτος να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για διακοπές των μόνιμων κατοίκων Κύπρου ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, για μίνι εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Η ΕΤΑΠ επισημαίνει επίσης πως σίγουρα το στοίχημα φέτος είναι “να προσελκύσουμε όσο περισσότερους ντόπιους αλλά και εισερχόμενους επισκέπτες γίνεται ενώ το βλέμμα παραμένει στραμμένο στο να καταφέρουμε να επεκτείνουμε κατά δύο μήνες τα “άκρα” της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου δηλαδή τους μήνες Μάρτιο και Νοέμβριο”.

Eπίσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση, αναμένει μεε αγωνία τις επόμενες μέρες τις ταξιδιωτικές οδηγίες κρατών και εξαγγελίες αεροπορικών εταιρειών και διοργανωτών ταξιδιών έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.