Εντυπωσιάζει σε σχεδιασμό, στυλ και τοποθεσία το Nirvana Residences της Kuutio Homes

0
1788

Ακόμη ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο έργο το οποίο εντυπωσιάζει με τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά παρουσίαζει η εταιρεία Kuutio Homes.

Η βραβευμένη εταιρεία παρουσιάζει το έργο Nirvana Residences το οποίο βρίσκεται στην Πέγεια κοντά στην πολύ προνομιακή περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων με θέα την απαράμιλλη ομορφιά της Μεσογείου. Δίπλα από όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρει η τουριστική περιοχή το Nirvana Residences ξεχωρίζει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και τη φινέτσα του αποτελώντας αληθινό στολίδι για το μεγάλο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. 

Το Nirvana Residences διαθέτει συνολικά πέντε πολυτελείς επαύλεις, τρία bungalows και δυο διόροφες κατοικίες όλα με την υπογραφή ποιότητας της Kuutio Homes. Κάθε σπίτι διαθέτει τη δική του ιδιωτική πισίνα, έχει μια εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα και τους λόφους της γύρω περιοχής.

Το έργο είναι κυριολεκτικά “βυθισμένο” στο πράσινο, διαθέτοντας μεγάλους και άνετους χώρους. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η πέτρα και το ξύλο ενώ στον σχεδιασμό του δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι άνετοι εξωτερικοί χώροι, ο χώρος για BBQ, οι τεχνολογικές καινοτομίες για ασφάλεια και εξοικονόμιση ενέργειας καθώς και οι άνετοι χώροι στάθμευσης.

Το έργο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη φημισμένη παραλία του Coral Bay και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Το Nirvana Residences θεωρείται προνομιακό από κάθε άποψη αφού είναι σε κοντινή απόσταση από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο και όχι ιδιαίτερα μακριά από τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα της Επαρχίας όπως είναι ο Ακάμας, οι Θαλασσινές Σπηλιές, το Φαράγγι του Άβακα, ο Άγιος Γεώργιος Πέγειας αλλά και οι Τάφοι των Βασιλέων.

Μόλις μερικά λεπτά μακριά από το σημείο που θα κατασκευαστεί η Μαρίνα της Πάφου αλλά και μια ανάσα από την Πέγεια, τον γραφικό Κάθηκα και τα οινοποιεία του αλλά και τα κρασοχώρια της Λαόνας. 

Το Nirvana Residences μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη πολυτελή εμπειρία διαβίωσης και να γίνει ο προσωπικός σας ιδιωτικός Παράδεισος.