Πόσο νερό πρέπει να πίνουν τα παιδιά μας; Πίνουν αρκετό;

0
211

Το νερό στα παιδιά καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος του σώματος σε σχέση με τους ενήλικες. Ο κίνδυνος αφυδάτωσης είναι ιδιαίτερα αυξημένος κατά την παιδική ηλικία αφού τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και πιο επιρρεπή στην αφυδάτωση κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.

Το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου σώματος και είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την υγεία. Συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες, όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, η μεταφορά θρεπτικών συστατικών και η πέψη των τροφών.

 

Καθημερινά, οι απώλειες υγρών από το σώμα μέσω του ιδρώτα, της αναπνοής, των ούρων και των κοπράνων πρέπει να αντισταθμίζονται μέσω της πρόσληψης υγρών. Οι ανάγκες για την πρόσληψη υγρών αυξάνονται σε συνθήκες αυξημένης θερμοκρασίας ή κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.

Διιαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ και δείτε πόσο νερό πρέπει να καταναλώνουν τα παιδιά μας ημερησίως  

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τεχνολογίες φίλτρανσης νερού, μιλήστε με ένα σύμβουλο ποιότητας νερού τηλεφωνώντας στο 80 000 880 ή επισκεφθείτε την εταιρεία Karma Water Filters που για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει εγγυημένες λύσεις και εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες φίλτρων νερού στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Κύπρο και επιλέξτε βάσει των δικών σας πραγματικων αναγκών