22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Οι αριθμοί: 1266 στη Λεμεσό, 213 στην Πάφο τις τελευταίες 14 μέρες (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια κάτι που δείχνει πως δικαιολογημένα αντιδρούν οι κάτοικοι της Πάφου η οποία έχει συμπεριληφθεί στην ίδια κατηγορία με τη Λεμεσό σε σχέση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τοπικά lockdown.

Η Πάφος τις τελευταίες 14 ημέρες έχει συνολικά 213 κρούσματα από σύνολο 2168 κρουσμάτων, ποσοστό δηλαδή 9.8% σε σύγκριση με τις άλλες επαρχίες που παρουσιάζουν ποσοστά 58.4% η Λεμεσός, 16,2% η Λευκωσία, 8% η Λάρνακα και 4% η Αμμόχωστος.

Το γεγονός ότι από την Τρίτη και μέχρι σήμερα το ποσοστό για τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, παρουσιαζόταν στο σύνολό του, δηλαδή μαζί 68,2% με αποτέλεσμα να έχουμε τα μέτρα που έχουμε δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί πως βάσει ανάλυσης των επιβεβαιωμένων αυτών κρουσμάτων, μέχρι την 8η Νοεμβρίου, τα κρούσματα με άγνωστο ιστορικό, δηλαδή που υπάρχουν ως διασπορά στην κοινότητα, η Πάφος είναι τρίτη στη σειρά με ποσοστό 9,7% πίσω από τη Λεμεσό με 40,7% και τη Λευκωσία με ποσοστό 18,6% κάτι που ενδεχομένως να δείχνει έμμεσα τόσο το μέγεθος του προβλήματος αλλά και το τι έρχεται τις επόμενες ημέρες για όλη την Κύπρο αφού θεωρητικά η Λευκωσία έχει διπλάσιο αριθμό κρουσμάτων με άγνωστο ιστορικό.

Δείτε αναλυτικά όλες τις διαφάνειες με τα στατιστικά στοιχεία:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ