27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Φαίδωνος: Γέμισαν οι αυλές των Γυμνασίων της Πάφου με ναρκωτικά

Ξεσπάθωσε ο Δήμαρχος Πάφου, Φάιδωνας Φαίδωνος, κατά της Αστυνομίας, της ΥΚΑΝ, του κράτους καθώς και των οργανωμένων συνόλων σε σχολεία, με αφορμή την είδηση για πιθανή χρήση ναρκωτικών από 14χρονη μαθήτρια στην Πάφο.

«Επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο αυτά που εδώ και αρκετό καιρό επισημαίνω δημόσια. Δυστυχώς τα ναρκωτικά έχουν εισέλθει για τα καλά στα σχολεία της Πάφου», τόνισε αρχικά ο κ. Φαίδωνος μιλώντας στο Sigmalive.

O Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για τις εξελίξεις τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι χειρότερη μέρα με τη μέρα:

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Είναι ανησυχητική η εμπορία και η χρήση ναρκωτικών στις αυλές εν ώρα λειτουργίας στα σχολεία. Η τραγική κατάσταση έχει επεκταθεί μέχρι και στα Γυμνάσια της Πάφου».

Ακολούθως ο κ. Φαίδωνος έστρεψε τα πυρά του κατά όλων των αρμοδίων, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα άμεσα:
«Κάποιοι έχουν βαρύτατες ευθύνες. Το κράτος, η Αστυνομία, τα οργανωμένα σύνολα στα σχολεία να κινητοποιηθούν άμεσα.  Η Αστυνομία οφείλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη γιατί με την ανοχή και την αναποτελεσματικότητα της, οδηγούνται εκατοντάδες    στην απόλυτη καταστροφή. Φανταστείτε πόσες αλυσιδωτές συνέπειες θα προκληθούν, όταν διοχετεύεται καθημερινά στην κοινωνία μεγάλος αριθμός χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών, που είναι οι αυριανοί πολίτες, οι αυριανοί οικογενειάρχες».

Καταλήγοντας ό Φαίδωνας Φαίδωνος στις δηλώσεις του στο Sigmalive, εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΥΚΑΝ. «Απέτυχε παταγωδώς. Μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε, ξαφνικά στην Πάφο ξεβράζει ναρκωτικά η θάλασσα, ξαφνικά ξεθάβονται ναρκωτικά. Σκεφτείτε πόσοι τόνοι ναρκωτικών διακινούνται στην Κύπρο», τόνισε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ