21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δύο συλλήψεις απο στιγμή σε στιγμή για 40χρονο και 25χρονο

Σε δύο συλλήψεις αναμένεται να προχωρήσει απο στιγμή σε στιγμή (Τετάρτη 29/03/2017) η Αστυνομία Πάφου εν αναμονή (11:20μμ) της έκδοσης των σχετικών ενταλμάτων σε σχέση με την άφιξη των 92 μεταναστών που έφτασαν σήμερα νωρίς το απόγευμα απο την Τουρκία. 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com η Αστυνομία μετά απο την επίσκεψη των μεταναστών στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, άρχισε τις ανακρίσεις για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες αυτοί έφταασαν στην Κύπρο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο ύποπτοι φέρεται να ήταν, σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι οδηγοί του σκάφους που έφερε και τους υπόλοιπους 90 απο την Μερσίνα της Τουρκίας στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες για παράνομη είσοδο στην χώρα αλλά και κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στα 92 άτομα βρίσκονται και 46 ανήλικοι ενώ ο κάθε ένας απο αυτούς έδωσε στους διακινητές για θέση στο καράβι το ποσό των $2000 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ και η υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ