23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-Χρ. Δημητρίου: “Θα παλέψουμε μέχρι τέλους με όλες μας τις δυνάμεις”

Στην ισοπαλία έμεινε τελικά ο Ποσειδώνας απέναντι στην Α.Ε.Ν για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Βασίλη Νικόλαου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς που ήθελε τόσο πολύ.

Για τον χθεσινό αγώνα μίλησε στο Pafospress ο 25χρονος επιθετικός του Ποσειδώνα Χριστός Δημήτριου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θέλατε μόνο τη νίκη. Υπάρχει απογοήτευση που δεν τα καταφέρατε;

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Παιγνίδια που δίνουμε στο γήπεδο μας απέναντι σε αντίπαλους που έχουν τους ίδιους στόχους με μας πρέπει να τα κερδίζουμε. Είχαμε τις ευκαιρείς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ακόμα και στα τελευταία δεκαέξι λεπτά που μείναμε με δέκα παίκτες ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε μόνο τη νίκη δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Πως βλέπεις τη συνεχεία;

Η συνεχεία είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλά προβλήματα σε κάθε αγώνα . Όταν υπάρχουν απουσίες δεν μπορούν να καλυφτούν εύκολα. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Αλλά χωρίς να μπορείς να προπονηθείς όπως θέλεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε τόσο εμείς οι όσο και ο προπονητής.

Είμαστε αποφασισμένοι όμως να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος του Α’ γύρου για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ελπίζουμε τον Ιανουάριο να υπάρξει η ενίσχυση που πρέπει για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία.

Πως αξιολογείς τη δική σου παρουσία;

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως και κανένας συμπαίκτης μου. Δυστυχώς όταν δεν δουλεύεις σωστά δεν μπορείς να δώσεις στο γήπεδο αυτά που μπορείς.

Είμαστε απογοητευμένοι από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα. Θα παλέψουμε όμως με όλες μας τις δυνάμεις για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ