23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε αστυνομικό

Συνελήφθη λίγο μετά τις δέκα και τριάντα  το πρωί ο αστυνομικός της ομάδας Ζ που αναζητείτο μετά την καταγγελία νεαρής ότι την κτύπησε στο πρόσωπο με το υπηρεσιακό του κράνος.


Ο αστυνομικός και η νεαρή διατηρούσαν  σχέση και αργά χθες το απόγευμα συναντήθηκαν προκειμένου να λύσουν κάποιες διαφορές τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής από την Πάφο, η ίδια συμφώνησε να συναντηθεί με τον αστυνομικό χθες το απόγευμα  στον χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου Τάφοι των Βασιλέων προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. Ο αστυνομικός μετέβη στη συνάντηση με την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα αφού υπηρετεί στην ομάδα Ζ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η συζήτηση σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι παρεκτράπηκε και η κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο πρώην φίλος της χρησιμοποίησε βία, κτυπώντας την στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε στα χέρια. Τα τραύματα της δεν είναι σοβαρά.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας που  ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή έδωσε αυστηρές οδηγίες να διερευνηθεί τάχιστα η υπόθεση, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες προκειμένου ο αστυνομικός  να τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ