20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χαμός στις Πρώτες Βοήθειες- Καβγάς τρικούβερτος, απειλές και καταγγελία στην Αστυνομία

Το έλα να δεις επικράτησε για σχεδόν τρεις ώρες στο Νοσοκομείο Πάφου και συγκεκριμένα στις Πρώτες Βοήθειες μετά απο τροχαίο που έγινε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Δασούδι στην Πάφο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στον προθάλαμο των Πρώτων Βοηθειών συγγενείς γυναίκας που τραυματίστηκε στο τροχαίο επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο και αναστατωμένοι ήθελαν να μπουν στο χώρο που βρίσκονται τα εξεταστήρια για να δουν το συγγενικό τους πρόσωπο και συγκεκριμένα τη μητέρα τους.

Προς στιγμής επικράτησε αναστάτωση η οποία είχε ξεκινήσει νωρίτερα απο την ώρα του ατυχήματος κάτι που ανάγκασε τους αστυνομικούς της Τροχαίας να καλέσουν ενισχύσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο Νοσοκομείο τα συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας που τραυματίστηκε ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, στην παρουσία και άλλων ασθενών και συνοδών τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση και αναστάτωση.

Στη συνέχεια, μετά τους αστυνομικούς, το μένος των συγγενών επικεντρώθηκε σε πρόσωπο εργαζόμενο στις Πρώτες Βοήθειες και συγκεκριμένα νοσηλεύρια η οποία ζήτησε απο τους συγγενείς να ηρεμήσουν και να μην προκαλούν αναστάτωση εξηγώντας τους ότι δεν μπορεί στο χώρο που εξετάζουν οι γιατροί να υπάρχει πολυκοσμία. Τότε ήταν και που άναψαν τα αίματα για τα καλά και εκεί ήταν που οι φωνές και η ένταση απο πλευράς συγγενών κτύπησε κόκκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com για το θέμα ήδη έγινε καταγγελία στην αστυνομία σε σχέση με απρεπή συμπεριφορά, απειλές και εξύβριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα οι επι καθήκοντι ιατροί έχουν ήδη ενημερώσει την υπεύθυνη του ΤΑΕΠ, γιατρό Νεοφύτα Χρυσάνθου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ