21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Καβγάδες και ένταση μετά απο τραυματισμό σε τροχαίο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μεγάλη αναστάτωση και ένταση προκλήθηκε πριν απο λίγο και συγκεκριμένα μερικά λεπτά πριν απο τις 3:00μμ στην περιοχή Δασούδι στην Πάφο όταν μετά απο τραυματισμό που προήλθε απο τροχαία σύγκρουση οι συγγενείς των εμπλεκομένων πιάστηκαν στα χέρια.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω απο συνθήκες που διερευνόνται δυο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα διπλοκάμπινο, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου που επέβαινε στο ένα όχημα.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία όμως λόγω και της κινητοποίησης συγγενικών προσώπων των εμπλεκομένων, τα οποία επίσης έσπευσαν στην σκηνή, δημιουργήθηκε ένταση και προκλήθηκε επεισόδιο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην σκηνή να καλέσουν ενισχύσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απο το ατύχημα ένα άτομο διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου όπως πληροφορούμαστε συνεχίστηκαν οι προπηλακισμοι και οι καβγάδες μεταξύ των συγγενικών προσώπων.

Στο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή (03:20μμ) βρίσκεται ισχυρή Αστυνομική Δύναμη για να αποτρέψει τα χειρότερα και φυσικά να κατευνάσει τα πνεύματα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ