24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Παράταση 72 ωρών έδωσαν στο blackout οι γιατροί των Ά Βοηθειών

Παράταση μέχρι την Δευτέρα 30 του μηνός αποφάσισαν να δώσουν οι γιατροί των Ά Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου στην απόφασή τους να απέχουν απο τα καθήκοντά τους την οποία είχαν κοινοποιήσει στον Υπουργό Υγείας με επιστολή τους τις 24 Σεπτεμβρίου. 

Οι γιατροί αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι σκοπός τους δεν είναι να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο αλλά να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες απασχόλησης τόσο για τους ίδιους όσο και ασφαλείς συνθήκες περίθαλψης για τους επισκέπτες των Ά Βοηθειών υιοθέτησαν την εισήγησή της συντεχνίας τους, η οποία μεσολαβεί, για τριήμερη παράταση για να επιλύσει το πρόβλημα.

Όπως το PafosPress.com πληροφορείται η αποκάλυψη του προβλήματος από την ιστοσελίδα μας και το συνεργαζόμενο με το σαιτ μας Sigmalive θορύβησε το Υπουργείο Υγείας με αποτέλεσμα να αναζητεί επειγόντως λύση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι εναπομείναντες ιατροί των Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου δεν πρόκειται να δεχθούν προσωρινές λύσεις και μπαλώματα και αν την Δευτέρα δεν ικανοποιηθούν από τις προτάσεις του Υπουργείου θα προχωρήσουν σε απεργιακά μέτρα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ