27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δίχως Πρώτες Βοήθειες το ΓΝ Πάφου- Βάζουν λουκέτο (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Την οριστική και αμετάκλητη απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διαμηνύουν οι πέντε αναπομείναντες γιατροί με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας.

Με τίτλο “Υποστελέχωση ΤΑΕΠ Νοσοκομείου Πάφου” οι πέντε γιατροί ενημερώνουν το Υπουργείο Υγείας ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αν και θα έπρεπε να ήμασταν 12+1 ιατροί λένε, είμαστε 5+1 ενεργοί ιατροί κατά παράβαση του προβλεπόμενου σχεδίου από το Υπ. Υγείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λένε οι παραπονούμενοι για αρκετό καιρό να υπάρχουν μονήρεις βάρδιες στο πρόγραμμα κάτι που δημιουργεί σωρεία προβλημάτων σε στους ίδιους αλλά κυρίως στους ασθενείς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η διαχρονική στασιμότητα στη διαρρύθμιση του χώρου, προσθέτουν οι υπογράφοντες, τους απογοητεύει και τους έχει κουράσει.

Περαιτέρω καταλήγουν στην επιστολή τους υπάρχει ο Κίνδυνος ιατρικών λαθών τα οποία θα στοιχίσουν τη ζωή των ασθενών κάτι για το οποίο καθιστούν υπέυθυνους όλους όσους στους οποίους κοινοποιείται η επιστολή ημερομηνίας 24 Σεπτεμβρίου.

Επιστολή για το θέμα έχει αποστείλει σήμερα αποστείλει και η συντεχνία των ιατρών (διαβάστε αμέσως μετά)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ