22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πήγαμε στην κατακόμβη αλλά ο άνδρας έλειπε – Στοιχεία για την ταυτότητά του (pics)

Με ελαχιστα προσωπικά αντικείμενα, λίγα ρούχα, ενα ζευγάρι παπούτσια και κάποια είδη προσωπικής υγιεινής, ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στεγάζει  τη ζωή και τα όνειρά του μέσα σε μια άβολη κατακόμβη στην Πάφο, η οποία λειτουργεί ως αυτοσχέδιο σπιτικό.

Έρευνα: PafosPress.com 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ιστορία αυτή, γροθιά στο στομάχι μιας κοινωνίας που θέλει να αυτοαποκαλείται σύγχρονη και ανεπτυγμένη, ήρθε στη δημοσιότητα από φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, μέσω της ομάδας Cyprus from Air (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) . 

Σήμερα, πρωί πρωί λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας Πάφου επισκέφθηκαν τη σπηλιά στο λόφο της Φάμπρικας, δίπλα απο την Αγία Σολομωνή, στην καρδιά της Κάτω Πάφου, για να βρουν και να βοηθήσουν τον άγνωστο άνδρα. Προς έκπληξη τους, όμως, διαπίστωσαν πως δεν ήταν εκεί. Στη κατακόμβη βρέθηκε και το PafosPress.com. 

Όπως διαπιστώσαμε, ιδίοις όμμασι, ο άγνωστος άνδρας, προφανώς θορυβημένος απο την αχρείαστη για τον ίδιο δημοσιότητα, έκρυψε προσωρινά τα πράγματα του και έφυγε απο το μέρος για να αποφύγει την αδιάκριτη παρουσία των αρχών αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com απο κόσμο που τον είδε στην περιοχή τον τελευταίο καιρό ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 55 ετών, κατάγεται απο τη Ρωσία και διαμένει στη συγκεκριμένη σπηλιά τους τελευταίους μερικούς μήνες.

Πέρα απο τις μαρτυρίες των περίοικων για την καταγωγή του άγνωστου άνδρα μπορουν να βγουν συμπεράσματα και απο τα ρωσικά βιβλία που βρέθηκαν στη σπηλιά.

Όπως πληροφορούμαστε, για το θέμα, εκτός απο το Γραφείο Ευημερίας, έχει ήδη ενημερωθεί και κινητοποιήθηκε η Αστυνομία καθώς και το Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ