15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ένας συμπολίτης κοιμάται σε σπηλιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσα απο τη δραστηριότητά τους συχνά μας βοηθάνε να γνωρίζουμε καλύτερα την Κύπρο μας. Αεροφωτογραφήσεις αλλά και αποστολές στα πιο άγνωστα μέρη, σε ανεξερεύνητες περιοχές και σε μονοπάτια που δεν τα πάτησε κανένας εδώ και χρόνια.

Η ομάδα Cyprus From Air δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς μας, άγνωστες περιοχές και μέρη πανέμορφα που μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε.

Σήμερα σε μία επίσκεψη στην Πάφο η ομάδα Cyprus From Air αναδεικνύει μια ανθρώπινη ιστορία που αξίζει να την αγγίξουμε. Μια ιστορία ενός ανθρώπου που ζει δίπλα μας όμως μέσα σε μια σπηλιά. Κοιμάται και περνάει τη ζωή του σε μια κατακόμβη όπως γράφει και στο μήνυμά της η ομάδα Cyprus From Air και με αυτή τη δημοσίευση σκοπό έχουν να βοηθήσουν να έρθει κοντά στην οικογένειά του ή κάποιος να του πάρει ένα πιάτο φαγητό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Cyprus From Air: Συναντήσαμε πριν λιγες ωρες , αυτόν τον καημενο άνθρωπο που εχει κανει μια από τις Χριστιανικές κατακόμβες Αγ. Σολομονης σπιτικο του. Παρακαλούμε αν τον γνωρίζει κανεις , η αν τον ψάχνει η οικογένεια του να την ειδοποιήσει. Δεν φαίνεται επικίνδυνος . Επίσης αν κάποιος εχει την καλοσύνη να του παει ένα πιάτο φαγητό.”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ