19.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κομάντος και αμερικανικά τεθωρακισμένα στην Βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Εκτός από τα μεταγωγικά αεροπλάνα Σινούκ και Black Hawk και τα αεροπλάνα C130 στην αεροπορική Βάση Ανδρέας παπανδρέου φιλοξενούνται και έξι αμερικανικά τεθωρακισμένα άρματα μεταφοράς προσωπικού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης, Απόστολος Τομαράς, στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο βρίσκονται προσωρινά και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού για τις ανάγκες των σχεδόν 400 αμερικανών στρατιωτών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Φρουράς.

Πάντως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φαίνεται οι Αμερικανοί επιτελείς να δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις κυπριακές εγκαταστάσεις και κυρίως από τις συνθήκες στην Αεροπορική Βάση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως όλα δείχνουν, μέσω αυτής, τους δίνεται η δυνατότητα να προβαίνουν σε υλοποίηση των σχεδιασμών τους καθώς και της καθημερινής υλοποίησης διαφόρων σεναρίων σε πραγματικές συνθήκες, όπως είναι οι συχνές πτήσεις αλλά και οι ρίψεις αλεξιπτωτιστών, για να κρατούν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα τους κομάντος των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων.

Φωτογραφία από το δημοσίευμα της Καθημερινής
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ