20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Έντονη παρουσία αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στην Πάφο(ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι περισσότερο από έντονη είναι παρουσία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στην Κύπρο.

Καθημερινά στη αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο αεροπλάνα και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις ενώ οι ασκήσεις τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και σε άλλες περιοχές της Πάφου, όπως ο Ακάμας είναι πλέον μέρος στην ημερήσια διάταξη.

Οι Αμερικανοί στην Πάφο έχουν σταθμευμένα μεταγωγικά ελικόπτερα Boeing CH-47 Chinook, Sikorsky UH-60 Black Hawk, τα γνωστά και ως “Μαύρα Γεράκια” καθώς και μεταγωγικά αεροσκάφη Lockheed C-130 Hercules.

Η ταχύτητα σκοτώνει

To ΣΙΓΜΑ εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα απο τις καθημερινές πτήσεις των αεροσκαφών τα οποία εκτός από πτήσεις τις τελευταίες ημέρες προβαίνουν και σε ασκήσεις με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην περιοχή Κουκλιών.

Στην Πάφο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σχεδόν 400 αμερικανοί στρατιώτες οι οποίοι φιλοξενούνται σε εγκαταστάσεις της Εθνικής Φρουράς ενώ τα ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ κάτι που γίνεται αντιληπτό από όλους τους κατοίκους της αστικής περιοχής μα κυρίως απο τους κατοίκους των κοινοτήτων, Γεροσκήπου, Τίμης, Μανδριών, Αχέλειας, Αναρίτας και Κουκλιών που βρίσκονται κοντά στην Αεροπορική Βάση

Δείτε σχετικό βίντεο:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ