19.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Ικανοποιημένο το ΑΚΕΛ που υιοθετήθηκε η πρότασή του

Την ικανοποίηση της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου για την υιοθέτηση της πρότασης του κόμματος μετά την προχθεσινή σχετική της επιστολή (Διαβάστε εδώ) εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος του κόμματος, Γιώργος Κουννάς.


Μιλώντας στο PafosPress.com ο κύριος Κουννάς ανέφερε πως η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική αφού πέραν της αύξησης του αριθμού των ναυαγοσωστών υπάρχει και αύξηση του ωραρίου στις δυο πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα συζητήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, είπε ο Γιώργος Κουννάς, εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των λουομένων. Είναι πλέον γεγονός ότι  στις παραλίες υπάρχουν από νωρίς το πρωί λουόμενοι μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παρ’ όλα αυτά οι ναυαγοσώστες ξεκινούν να εργάζονται στις 11:00 π. μ και σχολάνουν στις 18:00, ώρα κατά την οποία σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας βρίσκεται στις παραλίες. Συνεπώς ήταν επιτακτική η ανάγκη επέκτασης  του ωραρίου εργασίας των ναυαγοσωστών προς όφελος των λουομένων αλλά και των χιλιάδων τουριστών που βρίσκονται κατά την θερινή περίοδο στην πόλη μας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως ανέφερε, να υπάρξει η πρόσληψη ενός ακόμη ναυαγοσώστη για να καλυφθούν ακόμη καλύτερα οι ανάγκες των παραλιών μας ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιοόδου και επίσημα σε δυο μέρες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ