19.9 C
Paphos
Sunday, April 14, 2024

ΑΚΕΛ ΠΑΦΟΥ: Επιτακτική ανάγκη η επέκταση του ωραρίου των ναυαγοσωστών

Την άμεση επέκταση του ωραρίου εργασίας των ναυαγοσωστών εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Πάφουζητά με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Πάφου η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ. 


Την επιστολή την οποία υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του κόμματος στον Δήμο Πάφου, Κώστας Δίπλαρος και Γιώργος Κουννάς αναφέρεται σε ζήτημα που συζητήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των λουομένων ενώ υπογραμμίζεται πως είναι πλέον γεγονός ότι  στις παραλίες υπάρχουν από νωρίς το πρωί λουόμενοι μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την παρούσα επιστολή, επιζητούμε και τη δική σας παρέμβαση για την επίλυση του προβλήματος που προκύπτει σε  σχέση με το ωράριο εργασίας των ναυαγοσωστών που καλύπτουν τις ανάγκες των παραλιών που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων του δήμου Πάφου .

Το συγκεκριμένο ζήτημα συζητήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των λουομένων. Είναι πλέον γεγονός ότι  στις παραλίες υπάρχουν από νωρίς το πρωί λουόμενοι μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Παρ’ όλα αυτά οι ναυαγοσώστες ξεκινούν να εργάζονται στις 11:00 π. μ και σχολάνουν στις 18:00, ώρα κατά την οποία σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας βρίσκεται στις παραλίες. Συνεπώς είναι επιτακτική η ανάγκη επέκτασης  του ωραρίου εργασίας των ναυαγοσωστών προς όφελος των λουομένων αλλά και των χιλιάδων τουριστών που βρίσκονται κατά την θερινή περίοδο στην πόλη μας.

Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση πρέπει να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν στις ανάλογες ρυθμίσεις συμπληρώνοντας με προσλήψεις τις ανάγκες που προκύπτουν σε προσωπικό.

Προσδοκώντας στη άμεση παρέμβαση σας, είμαστε στη διάθεση σας, για οποιανδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ