17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Η λύση στα τεχνικά σας προβλήματά είναι δίπλα σας και έχει όνομα

Σε προηγούμενο μας άρθρο ασχοληθήκαμε με την πρωτοπόρο εταιρεία παροχής υπηρεσιών και λύσεων γραφείου Α. Φιλιππίδης μέσω της υπηρεσίας PAY PER COPY που προσφέρει και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα φωτοτυπικά προβλήματα του γραφείου τους. Σήμερα συνεχίζουμε και το πάμε ένα βήμα πάρα πέρα.

Η εταιρεία A.Philippides με έδρα την Πάφο σας παρέχει 100% ότι χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Η ταχύτητα σκοτώνει


Με 18 ολόκληρα χρόνια στο χώρο, με εμπειρία και απευθείας επίλυση των τεχνικών σας προβλημάτων, δίχως μεσάζοντες, η εταιρεία που έκανε ταυτόσημο το όνομά της με τις λύσεις γραφείου προσφέρει ποιοτικές λύσεις στον καταναλωτή της Επαρχίας Πάφου στις λογικότερες τιμές της αγοράς με γνώμονα τη διαχρονική εταιρική συμφωνία και όχι την πρόσκαιρη και ευκαιριακή συναλλαγή.

Ταυτόχρονα: 

Η Alexandros Philippides Sales & Services παρέχει εξειδικευμένη τεχνική γνώση αναλαμβάνοντας τη συντήρηση των εκτυπωτικών σας μηχανημάτων με ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στο χώρο σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι είναι η υπηρεσία  “Pay per Copy”; 

Γιατί σε συμφέρει να επιλέξεις την υπηρεσία  “Pay per Copy”;

Βασικό μέλημα της εταιρείας Alexandros Philippides Sales & Services είναι η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη!

Η Alexandros Philippides Sales & Services στεγάζεται στην οδό Μαραθώνος 1 στην Πάφο και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της για να γνωρίσετε καλύτερα την υπηρεσία  “Pay per Copy” ή να δείτε τις λύσεις που σας συμφέρουν τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο 99603297 ή στο [email protected] .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ και δείτε που ακριβώς βρίσκεται η 

Alexandros Philippides Sales & Services

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ