19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Το “Pay per Copy” είναι εδώ και σας συμφέρει 100%- Ανακαλύψτε την υπηρεσία που φέρνει επανάσταση στα γραφεία

Αποτελεί αναμφίβολα την οικονομικότερη λύση της αγοράς για θέματα φωτοτυπιών και φωτοαντίγραφων και σίγουρα οι επαγγελματίας σε όλα τα φάσματα και σε διάφορους τομείς της Οικονομίας δεν μπορούν να αφήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία να περάσει απαρατήρητη.

Έχεις Λογιστικό, Δικηγορικό, Αρχιτεκτονικό ή άλλο επαγγελματικό γραφείο; Μήπως διατηρείς μια μικρομεσαία επιχείρηση ή εργάζεσαι σε ένα βιβλιοπωλείο; Μήπως είσαι ιδιοκτήτης ενός φροντιστηρίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης που συχνά χρειάζεται φωτοτυπίες; Η λύση  “Pay per Copy” είναι εδώ και θα την λατρέψεις!

Τι είναι η υπηρεσία  “Pay per Copy”;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την υπηρεσία  “Pay per Copy” απολαμβάνετε τις πιο κάτω ανέσεις

  • Πληρώνετε ΜΟΝΟ μηνιαία συνδρομή και χαρτικά
  • Την συντήρηση, την επισκευή και την αντικατάσταση του φωτοτυπικού μηχανήματος καθώς και τα αναλώσιμα τα αναλαμβάνει πλήρως η εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία  “Pay per Copy”.

Γιατί σε συμφέρει να επιλέξεις την υπηρεσία  “Pay per Copy”;

  • Δεν χρειάζεται να πληρώσεις ούτε ένα σεντ για αγορά μιας πολυδάπανης φωτοτυπικής μηχανής. Ούτε φυσικά επιπλέον χρήματα για τη συντήρησή της.
  • Στο τέλος κάθε μήνα πληρώνεις ανάλογα με τις εκτυπώσεις που κάνεις
  • Με διαφάνεια, δίχως κρυφές χρεώσεις ή άλλα κόλπα και χρεώσεις.

Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία  “Pay per Copy” προσφέρεται στην Πάφο από την εταιρεία Alexandros Philippides Sales & Services. Με πείρα πέραν των είκοσι χρόνων ο Διευθυντής της εταιρείας, Αλέξανδρος Φιλιππίδης μπορεί να σας εγγυηθεί άμεσες λύσεις στα θέματα φωτοτυπικών μηχανημάτων και μηχανών γραφείου χωρίς μεσάζοντες.

Η Alexandros Philippides Sales & Services παρέχει εξειδικευμένη τεχνική γνώση αναλαμβάνοντας τη συντήρηση των εκτυπωτικών σας μηχανημάτων με ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στο χώρο σας!

Βασικό μέλημα της εταιρείας Alexandros Philippides Sales & Services είναι η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη!

Η Alexandros Philippides Sales & Services στεγάζεται στην οδό Μαραθώνος 1 στην Πάφο και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της για να γνωρίσετε καλύτερα την υπηρεσία  “Pay per Copy” ή να δείτε τις λύσεις που σας συμφέρουν τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο 99603297 ή στο [email protected] .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ και δείτε που ακριβώς βρίσκεται η 

Alexandros Philippides Sales & Services

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ