27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακές εικόνες με drone από τη νέα γειτονιά της Shakira

Με συνοικία του διεθνούς ”jet set” αρχίζει να μοιάζει σιγά σιγά η περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Συνεργείο της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ βρέθηκε σήμερα στην περιοχή, καταγράφοντας εντυπωσιακές εικόνες με την χρήση drone.

Η διεθνούς φήμης Λατίνα τραγουδίστρια, Σακίρα, και ο σύζυγος της, Ζεράρ Πικέ, σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αγόρασαν σπίτι στην ειδυλλιακή περιοχή. To γεγονός επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου

Πλην της Σακίρα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην περιοχή αγόρασαν σπίτια και άλλα πρόσωπα του διεθνούς ”jet set”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζάστιν Μπίμπερ είναι μερικά από τα ονόματα που ήδη ακούγονται ενώ η λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και supermodels.

Το υπερπολυτελές σπίτι της Σακίρα θα βρίσκεται στο βραβευμένο θέρετρο στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η Σακίρα θα είναι καλεσμένη για να δώσει μια μεγάλη συναυλία στα εγκαίνια του έργου, που θα γίνουν μέσα στο 2021.

Το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας θα είναι δίπλα στο κύμα, θα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο και τα ηλιοβασιλέματα με φόντο την Γερόνησο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ