23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ομαδάρχης “όπλιζε” ανήλικους μαθητές στην κατασκήνωση της Μητρόπολης Πάφου

Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά απο ομαδάρχη της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου στην περιοχή Στατού- Παναγιάς στην Πάφο σε βάρος τριών ανήλικων κατασκηνωτών ηλικίας 11 και 12 ετών διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετά παράπονα γονιών που έγιναν την Τετάρτη 12 Ιουλίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com.

 

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι καταγγελίες στην Αστυνομία αλλά και τα παράπονα που έφτασαν στο PafosPress.com απο οικογένεια ενός απο τους παραπονούμενους, δυο 12χρονους και ένα 11χρονο αφορούν 16χρονο ομαδάρχη στην κατασκήνωση ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία και τους ισχυρισμούς, να έβαλε τους τρεις μικρότερους κατασκηνωτές να εκτελούν ασκήσεις για να μπουν σε τάξη αλλά και να …”οπλίζουν”, φουσκώνοντας τα μάγουλα και χαστουκίζοντας τους όπως ακριβώς έκαναν δυστυχώς πριν πολλά χρόνια στους νεοσύλλεκτους οι παλαιότεροι στο στρατό.

Η Αστυνομία ήδη έχει στα χέρια της τις γραπτές καταγγελίες των γονιών, ενώ κατάθεση πήρε και απο τον 16χρονο ομαδάρχη ο οποίος απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των γονιών των ανηλίκων προβάλλοντας τους δικούς του ισχυρισμούς.

Για το θέμα κατάθεση έδωσε και ο ιερέας και επικεφαλής της κατασκήνωσης ο οποίος θεωρεί ότι οι τρεις ανήλικοι παραπονούμενοι είναι υπερβολικοί και ήταν πολύ ζωηροί ενώ όπως ανέφερε και ο ίδιος σε μια προσπάθεια να τους “ηρεμήσει” και να τους σταματήσει απο το να δημιουργούν προβλήματα τους άλλαζε μέχρι και θαλάμους στην κατασκήνωση.

Την υπόθεση πάντως χειρίζεται με μυστικότητα και διακριτικότητα η Αστυνομία αφού αφορά άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκων. Ενήμερος για το θέμα είναι ήδη και ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ο οποίος μάλιστα φανερά ενοχλημένος κάλεσε τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης στο γραφείο του ενώ τη προσεχή Δευτέρα θα συναντήσει και όλους τους ομαδάρχες.

Το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε ανάμεσα στους συγγενείς οι οποίοι επικοινώνησαν με το PafosPress.com μη μπορώντας να δεχθούν ότι σε μια παιδική κατασκήνωση που έστειλαν τα παιδιά τους (γεννηθέντα το 2005 και 2006) για να ξεκουραστούν το Καλοκαίρι μπορεί να συμβαίνουν τα όσα απαράδεκτα πιο πάνω περιγράφονται.

PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ