23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΑΚΕΛ: Αποκάλυψη της αλήθειας για τα έργα του δημαρχεύοντος Γεροσκήπου Κυριάκου Χατζηβασίλη

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Είναι καιρός να μιλήσουμε ανοιχτά και ειλικρινά για την πραγματικότητα σε σχέση με τα έργα που διενεργήθηκαν στο δήμο μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, υπό τη διοίκηση του δημαρχεύοντος κ. Κυριάκου Χατζηβασίλη.

Το επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Κυριάκου Χατζηβασίλη, προφανώς καθ΄ υπόδειξη των επικοινωνιολόγων του, με δηλώσεις και προεκλογικές εξαγγελίες του, κυρίως ως πληρωμένων καταχωρήσεων στο διαδίκτυο, προβάλλει τον ισχυρισμό ότι  πραγματοποιήθηκαν 30 έργα επί των ημερών του. Ωστόσο πρέπει να φέρουμε στο φως την αλήθεια. Τα περισσότερα από αυτά τα έργα, δεν είναι αποτέλεσμα της παρούσας διοίκησης των δυόμιση χρόνων. Πολλά απ’ αυτά πραγματοποιήθηκαν, σχεδιαστήκαν και τροχοδρομήθηκαν κατά τη δημαρχεία του μακαριστού τέως δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, ενώ άλλα ανήκουν σε έργα που εξακολουθούν να είναι στο στάδιο του σχεδιασμού και δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί. Είναι πρωτοφανές, η δέσμευση για ωρίμανση έργων και η μελλοντική υλοποίηση τους, να παρουσιάζονται από το επιτελείο Χαζηβασίλη ως έργα που έχουν υλοποιηθεί. Αυτό αποτελεί βάναυση διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ο κύριος Χατζηβασίλη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους δημότες με ψευδείς ισχυρισμούς και υποσχέσεις ενώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια κανένα έργο ουσίας δεν έγινε στο Δήμο. Είναι για αυτό που οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι η αλήθεια θα βγαίνει στο φως.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι κάτοικοι του δήμου Ανατολικής Πάφου αξίζουν σεβασμού και ειλικρίνειας από πλευράς όσων ηγούνται της Τοπικής Αρχής. Η Νέα Τοπική Αρχή του Νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου, θα βασίζεται σε αξίες και αρχές.

Τώρα είναι η ώρα οι δημότες να επιλέξουν Δήμαρχο και εκπροσώπους στη Νέα Τοπική Αρχή που θα εργάζονται για το κοινό καλό και θα έχουν ως βασική προτεραιότητα την πρόοδο και την ανάπτυξη για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πειραματισμούς. Άλλωστε εύλογα οι πολίτες διερωτούνται σε τι αποσκοπεί η επαναδιεκδίκηση θέσεων στη νέα Δημοτική Αρχή από άτομα τα οποία στην κρίσιμη χρονική περίοδο που κινδύνευε να διαλυθεί ο Δήμος, αυτοί δημόσια υποστήριζαν «ενσωμάτωση του Δήμου Γεροσκήπου με τον Δήμο Πάφου» ή απλά αδιαφορούσαν ή διέδιδαν μέχρι πρότινος ότι δεν τους ενδιέφερε η διεκδίκηση της Δημαρχίας λόγω έλλειψης επαρκούς χρόνου ως αποτέλεσμα της ενασχόλησής τους με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.  

Έχει μεγάλη σημασία οι δυνάμεις που αντιστάθηκαν και αγωνίστηκαν για να έχουμε σήμερα το Νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου, αυτοί που στην πράξη απέδειξαν ότι μπορούν να αντισταθούν και να υπερασπιστούν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτοί να βρεθούν στο τιμόνι της Νέας Τοπικής Αρχής.

ΑΚΕΛ Γεροσκήπου

2 Μαϊου 2024  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ