17.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Ένας 14χρονος από την Πάφο στα πιο προικισμένα μυαλά- Βράβευση από το Ίδρυμα Johns Hopkins

Ασχοληθήκαμε και στο παρελθόν μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον πολλές φορές θα γράψουμε κολακευτικά σχόλεια για αυτό το προικισμένο παιδί.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μακρυμανωλάκη ηλικίας 14 ετών μαθητή της 3ης Γυμνασίου του Γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς ο οποίος βραβεύτικα από το Ίδρυμα Johns Hopkins Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά).

Η βράβευση του νεαρού μαθητή αυτή τη φορά ήταν μάλιστα διπλή και αφορούσε τέσσερις ενότητες που σχετίζονται με την Απομνημόνευση Σχημάτων, την Μετατροπή Σχημάτων, την Περιστροφή Σχημάτων και την Σχημάτων από Μνήμης.

 

Τι είναι το CTY 

Το Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά) επιτρέπει στους πιο ικανούς και δραστήριους μικρούς μαθητές από Β’ Δημοτικού έως B’ Λυκείου να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες και να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα CTY ανά το παγκόσμιο εντοπίζονται ακαδημαϊκά ταλαντούχοι μαθητές με τη βοήθεια ειδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται από τα κέντρα αυτά το ταλέντο των μαθητών μέσω μαθημάτων που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, αποτελούν μία πρόκληση, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τους μεταμορφώνουν.

Ο Κωνσταντίνος Μακρυμανωλάκης και στο παρελθόν κατάφερε να διακριθεί μέσα από τα συγκεκριμένα προγράμματα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ