29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ένας 12χρονος Παφίτης βραβεύτηκε απο το Κέντρο Χαρισματικών και Ταλαντούχων Παιδιών

Μια ιδιαίτερη διάκριση στην Ελλάδα περίμενε και φέτος τον δωδεκάχρονο μαθητή Κωνσταντίνο Μακρυμανωλάκη απο το Γυμνάσιο Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο νεαρός μαθητής βραβέυθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά απο το Κέντρο Χαριστματικών και ταλαντούχων Παιδιών που γίνονται στην Ελλάδα απο το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Ελληνικό Κέντρο Χαρισματικών Παιδιών- Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά).

Τι είναι το CTY Greece;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά) ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, επιτρέποντας στους πιο ικανούς και δραστήριους μικρούς μαθητές από Β’ Δημοτικού έως B’ Λυκείου να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες και να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.

Στο CTY Greece αναλαμβάνουμε διπλή δράση. Εντοπίζουμε καταρχάς ακαδημαϊκά ταλαντούχους μαθητές με τη βοήθεια ειδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε το ταλέντο τους μέσω μαθημάτων που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, αποτελούν μία πρόκληση, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τους μεταμορφώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του CTY Greece ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ