15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τον καιρό μας;

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σύντομα στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα ανατολικά και βόρεια παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ